Declaraţii după meci:

Dino Pita: - Am jucat bine în prima repriză, am marcat multe puncte, ceea este fantastic. Apoi în repriza secundă adversarul s-a apărat mult mai agresiv, noi un pic ne-am deconcentrat, am pierdut câteva mingi în mod prostesc, din care timişorenii au reintrat în meci prea uşor. Am ştiut că vor încerca altceva în sfertul trei să reducă din diferenţă, s-au apărat mult mai agresiv, au creat capcane şi ne-au împins mai departe de coş. Au făcut totul să ne deranjeze jocul de atac, ceea ce parţial le a ieşit. Dar trebuie să învăţăm din aceasta, nu este primul meci când se întâmplă, de aceea trebuie să lucrăm şi mai mult, dar trebuie să evoluăm şi mental, ca aceste greşeli să nu se mai întâmple. Dar după aceasta am arătat tărie, ne-am aşezat mult mai bine pe teren în finalul meciului, am reuşit să prindem mingi foarte importante sub panouri şi cred că am meritat victoria.  

Szászgáspár Barnabás (BC Mureş):  - Felicit băieţii. Suntem după o perioadă încărcată şi grea. Am arătat că avem slăbiciuni şi trebuie să lucrăm, dar cred că toată lumea ştie că suntem o echipă nouă, în reconstrucţie. Avem şi unele lipsuri pe unele poziţii, dar cum se vede din statistică, dacă echia lucrează şi tinerii vin din spate atunci avem rezultat şi avem echipă. Norbi (Steff) a făcut azi un meci extraordinar. De aceea spun că dacă avem răbdare, şi vin din spate şi cei tineri, atunci avem rezultate. Bine că am învăţat din greşeli, fiindcă astăzi am adus două puncte foarte-foarte importante. Vom avea o pauză competiţională de trei săptămâni în care vom sta de vorbă cu conducerea despre continuare. vreau să continui cu oameni, care înţeleg situaţia actuală a clubului, vor sta laolaltă cu noi, doar aşa vom crea o echipă adevărată. 

Tudor Costescu (BC SCM Timişoara): - Ambele echipe au fost extrem de combative. Poate noi am început mai greu, cred că sfertul doi ne-a costat. În sfertul patru gazdele au marcat 12 puncte din libere, noi n-am tras nici una în această perioadă. De aici vin punctele puţine marcate în ultimul sfert, cât şi în întreaga partidă. 

înapoi la știri