Victorie mare împotriva unei echipe foarte bune!

      După un prim sfert foarte echilibrat, tigrii au reuşit să-şi creeze un avantaj de 12 puncte în sfertul al doilea datorită unui joc colectiv excelent mai ales în apărare. În sfertul doi Mladenovic s-a descurcat excelent sub panou după ce Sánta a acumulat trei greşeli personale.  

Sfertul trei a început cu un coş al lui Steff Norbert, după care tigrii s-au blocat mai ales în atac, permitând adversarilor să revină la doar trei puncte după un parţial de 11-0. Mijovic a spart gheaţa cu o triplă, dar avântul timişorenilor a ţinut până să treacă în avantaj. începând din minutul 26 al partidei, până cu 1 minut şi jumătate înaintea finalului de partidă cele două echipe au stat foarte aproape, nici una dintre combatante nereuşind să-şi creeze un avantaj mai mare de o posesie. Tigrii nu au ratat nici o liberă din ultimele 8 aruncări, iar Dino Pita a reuşit şi câteva coşuri foarte importante din acţiune, astfel echipa noastră a întrerupt o serie negativă de trei înfrângeri.

Dino Pita a fost omul meciului cu 27 de puncte, Milivoje Mijovic a fost foarte aproape de un double-double cu 12 puncte şi 9 recuperări. Tandemul Mladenovic - Sánta a făcut faţă cu brio lui Drăguşin şi Diaz.

Surpriza foarte plăcută a fost Steff Norbert, tânărul tigru, a fost ţinut pe parchet 36 minute şi 33 de secunde, cele mai multe din echipa noastră. Norbi şi-a făcut treaba foarte bine, a excelat mai ales în apărare. Deasemenea Alin Borşa a intrat excelent în joc de pe bancă, ratând doar o singură aruncare din 5 încercări, chiar dacă a venit după o accidentare suferită la Cluj în partida precedentă. Person a fost sigur pe el în coordonarea jocului, Stăncuţ a ajutat şi el atâta timp cât a fost în teren. 

Bravo băieţi!

#haibcmures

 

înapoi la știri