Știri

BC Mureș a stabilit preţurile abonamentelor pentru sezonul 2014-2015 - 19/08/2014

 

        Deoarece echipa nu participă în acest an în cupele europene, preţurile abonamentelor s-a micşorat semnificativ.

Am introdus abonamente speciale pentru familiile de 3 sau 4 persoane, în plus cei care vor să susţină mai mult echipa, vor avea posibilitatea de a achiziţiona abonamente tip "Gold" sau "Silver".

Toţi abonaţii vor primii un cadou, care va consta într-un tricou inscripţionat cu numele echipei.

Toate detaliile le găsiţi aici:...

Tigrii în cantonament montan - 13.08.2014

 

        BC Mureș a plecat astăzi în cantonament la Sovata. Antrenorii Srecko Sekulovic și Szászgáspár Barnabás au  la dispoziție întreg lotul. 

Tigrii se vor pregăti în stațiunea mureșeanã până în data de 21 august, după care vor reveni acasă unde vor continua antrenamentele în sală.  

Primele partide de verificare le vom disputa la Memorialul "Tordai Elemér" din Sibiu în perioada 28-30 august, unde vom avea ca adversari echipele...

Bc Mureş s-a reunit astăzi în faţa a 400 de spectatori - 04/08/2014


    

     Echipa noastră s-a reunit astăzi în Sala Sporturilor, unde au fost întâmpinaţi de circa 400 de spectatori veniţi să vadă echipa la lucru. La Tg-Mureş a fost o foame de baschet, unii au spus că vin la meci, după care şi-au corectat declaraţia, amintindu-şi că echipa doar începe pregătirea pentru noul sezon. La treabă s-au aflat toţi jucătorii echipei, antrenorii Srecko Sekulovic şi Szászgáspár Barnabás i-au avut sub îndrumare pe lângă mai vechii Vaidotas Peciukas,...

BC Mureş se reuneşte luni, 4 august

 

      Echipa se va reuni în lot complet. După câteva zile de antrenamente la Tg-Mureş, echipa se va deplasa într-un cantonament montan.

Luni, 4 august de la ora 19 sunt aşteptaţi şi suporterii să participe la antrenament, după care vor avea posibilitatea de a schimba câteva vorbe cu antrenorii şi jucătorii echipei. 

...
Antrenorii noştrii se perfecţionează pentru sezonul următor! - 26/06/2014


 

       Trei dintre antrenorii mureşeni vor participa în săptămâna 27-29 iunie la o perfecţionare a antrenorilor de baschet. Este vorba despre clinicul de la Belgrad, Serbia, unde antrenorul principal Srecko Sekulovic, antrenorul secund Szászgáspár Barnabás, precum antrenorul juniorilor BC Mureş şi selecţionerul naţionalei U18, George Trif vor afla noutăţile în materie. 

La  “Basketball Clinic Belgrade 2014”  antrenorii noştri vor învăţa de la următorii specialişti:...

Clasament LNBM


1 CSM Oradea   0
2 CSU Asesoft Ploiesti   0
3 U BT Cluj   0
4 BC Mures   0
5 Gaz Metan Medias   0
6 CS Universitatea Cluj   0
7 CS Energia Targu Jiu   0
8 CSU Sibiu   0

Meciul următor


-
vs.
00/09/2014 ora
Arbitrii:

Linkuri