Știri

Va fi mai bine fără presiunea din "Junglă"? - 23/10/2014

 

          Am avut o perioadă grea în ultimele două săptămâni, cele două înfrângeri ne-au durut au spus antrenorii echipei noastre la conferința de presă susținută astăzi de către  conducerea tehnică a echipei noastre.

- De când sunt la Tg-Mureș încă nu am pierdut două meciuri la rând pe teren propriu -a spus Srecko Sekulovic - dar campionatul merge înainte,  este un sezon foarte greu, cu echipe foarte puternice. Nu pot să spun că împotriva Piteștiului...

Nu se mai transmite partida de la Timișoara

 

 Clubul nostru a primit o înștiințare oficială din partea FRB că meciul dintre BC Timișoara și BC Mureș nu va mai fi transmis în direct de către Digisport.

Ziua și ora partidei însă rămâne neschimbată: duminică, 26 octombrie de la ora 17, 30.

...
Victorie pentru tigrii 2! - 20/10/2014

   Energia Rovinari2 - BC Mureș2   61-84 (14-26, 17-22, 21-15, 9-21)

Elevii lui Trif George au început foarte bine partida, și după 10 minute de joc aveau deja un avantaj consistent, de 12 puncte datorită și celor 11 puncte marcate de către Rasty Dimitris. În actul secund, conduși foarte bine în teren de către Adi Oprea,  celcare a reușit la rândul său tot 11 puncte în acest sfert. 

După un sfert trei mai puțin reușit,  băieții lui Trif au tranșat învingătoarea,...

Am revenit de la -12, degeaba... - 18/10/2014


      Echipa noastră a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu în etapa a 3-a a LNBM. 

Srecko Sekulovic a început partida de data aceasta cu Ceskovic, Peciukas, Emile, Ivanovic şi Barro. Primele 5 puncte au fost marcate de către echipa oaspete, BCM U Piteşti, care a disputat primul meci oficial după decesul lui George Ziguli. De fapt ei l-au comemorat pe ilustrul om de baschet piteştean cu tricouri special pregătite pentru această partidă.

Băieţii noştrii au intrat şi ei în ritmul jocului, şi după punctele...

Sekulovic: Nu vrem să repetăm greşelile cu Craiova! - 16/10/2014


Iată ce a declarat antrenorul tigrilor la conferinţa de presă de astăzi:

- Este un meci important, sper ca băieţii mei să fi învăţat câte ceva din eşecul cu Craiova. Fiecare partidă trebuie să abordăm cu maximă concentrare. Nu am fost mulţumit mai ales de apărare, ne-am uitat încă odată cu băieţii la înregistrarea meciului cu Craiova şi au văzut greşelile. Atacul vine, poţi să ai o zi bună sau proastă, dar defensiva trebuie să fie constantă. Sunt supărat că în apărare nu au făcut ceea ce am cerut, sau nu au făcut-o...

Clasament LNBM


1 CSU Asesoft Ploiesti   6
2 U BT Cluj   5
3 SCM Craiova   5
4 BC Mures   4
5 Steaua CSM Eximbank Bucuresti   4
6 BCM U Pitesti   4
7 BC Timisoara   4
8 Gaz Metan Medias   4

Meciul următor


BC Timisoara - BC Mures
vs.
26/10/2014 ora 17:30
Arbitrii: Alexandru Olaru, Ciprian Stoica, Serban Rasoga

Linkuri