Știri

Paşte Fericit!


 

      Întreaga comunitate BC Mureş - conducere, antrenori, jucători, sponsori etc. - Vă urează Paşte fericit!

...
Barabási Csongor învingător la smAll star game - 16/04/2014

 

    În deschiderea All star game-ului de la Cluj, s-a desfășurat o gală asemănătoare și pentru juniori. Antrenorul uneia dintre echipe a fost George Trif,  selecționerul naționalei U18 și antrenorul echipelor de U18 și U20 ai BC Mureș - LPS. 

Concursul de aruncări de 3 puncte a fost câștigat de către mureșeanul Barabási Csongor. 

Felicitări! 

...
Garden party reloaded - 12/04/2014


  

      La fel ca şi anul trecut la finalul sezonului regulat, toată echipa BC Mureş împreună cu reprezentanţii grupului de suporteri ai tigrilor au fost invitaţi de către domnul Fekete Ferenc la o întâlnire amicală într-un peisaj miraculos, aproape de Tg-Mureş.

      Circa 50 de oameni s-au simţit excelent preţ de câteva ore şi s-au delectat cu amintirile plăcute oferite de un sezon foarte încărcat şi echilibrat. Atât preşedintele Cornel Lungu, cât şi antrenorii, jucătorii...

BC Mureş la Gimnaziul Romulus Guga - baschet în şcoli - 10/04/2014


 

        Cu ocazia săptămânii "Şcoala altfel"  echipa de seniori BC Mureş s-a deplasat la gimnaziul "Romulus Guga" - fosta şcoala nr. 18, unde "tigrii" au promovat sportul şi baschetul în special. 

   Toţi componenţii lotului au fost prezent la acţiune, s-a jucat un meci de trei reprize, iar elevii, în jur de 200, au avut ocazia să se fotografieze cu idolii lor şi au putut colecta autografe de la reprezentanţii brandului nr. 1 în sportul mureşean. Totodată clubul...

George Trif antrenor la smAllstar Game - 10.04.2014

 Antrenorul echipelor de U18 și U20 de la BC Mureș, dar și antrenorul naționalei de U18 a României, George Trif va sta pe banca unei selecționate de juniori în cadrul galei All Star Game. Evenimentul se va desfășura marți, 15 aprilie la Cluj Napoca, iar înaintea All Star Game-ului propriu zis va avea loc un meci între două echipe de juniori, selecționați dintre cei mai buni baschetbaliști tineri din România. Loturile încă nu se cunosc dar probabil vom putea vedea și câțiva jucători de la BC Mureș.

...

Clasament LNBM


1 CSU Ploiesti   47
2 CSM Oradea   45
3 Bc Mures   45
4 CSU Sibiu   45
5 U Mobitelco Cluj   43
6 BC Arges Pitesti   42
7 SCM U Craiova   42
8 Energia Rovinari   41

Meciul următor


Bc Mureş - BC Argeş Piteşti
vs.
25/04/2014 ora 00:00
Arbitrii:

Linkuri