Știri

Antrenorii noştrii se perfecţionează pentru sezonul următor! - 26/06/2014


 

       Trei dintre antrenorii mureşeni vor participa în săptămâna 27-29 iunie la o perfecţionare a antrenorilor de baschet. Este vorba despre clinicul de la Belgrad, Serbia, unde antrenorul principal Srecko Sekulovic, antrenorul secund Szászgáspár Barnabás, precum antrenorul juniorilor BC Mureş şi selecţionerul naţionalei U18, George Trif vor afla noutăţile în materie. 

La  “Basketball Clinic Belgrade 2014”  antrenorii noştri vor învăţa de la următorii specialişti:...

Este oficial! Vaidotas Peciukas continuă la Tg-Mureş! - 23/06/2014


 

    Preşedintele clubului nostru, Cornel Lungu a confirmat astăzi în mod oficial că jucătorul lituanian a semnat un contract valabil pe încă un sezon. 

Astfel, Peciukas va îmbrăca pentru a patra oară tricoul tigrilor. 

    Prima oară a jucat la noi în sezonul 2009/2010, apoi a revenit la echipă începând cu sezonul 2012-2013 când a obţinut medalia de argint şi titlul de vicecampioană a ţării, iar în sezonul recent încheiat a reuşit bronzul cu echipa.

 ...

La mulți ani Srecko Sekulovic! - 12/06/2014

 

  Antrenorul nostru împlinește astăzi vârsta de 52 de ani. Întreaga comunitate BC Mureș îi dorește sănătate, fericire, putere de muncă și odihnă plăcută în concediu.

Srecan rodendan Srecko! 

...
Achiziții pentru sezonul viitor - 12/06/2014


 Încercăm să construim echipa din sezonul viitor - a spus preşedintele BC Mureș,  Cornel Lungu la conferința de presă de azi. Obiectivul nostru pentru sezonul 2014-2015 va fi calificarea în play-off şi în final four-ul Cupei României. Pentru asta am început să întărim lotul jucătorilor autohtoni și am reușit câteva transferuri bune.

Am avem urmãtorii jucători până acum cu contractul semnat: Lázár László,  Polyák László,  Andrei Căpuşan, Vlad Corpodean...

Vineri se înmânează medaliile de bronz. Veniți la Week-End!

Vineri de la ora 15.30 autoritățile locale vor înmâna medaliile de bronz jucătorilor echipei noastre. Festivitatea se va desfășura pe terasa Casei de oaspeți a Primăriei din incinta Complexului Mureșul Week-End.

Dacă doriți să sărbătoriți a doua clasare consecutivă pe podiumul LNBM al echipei noastre, locul Dumneavostră este acolo.

Vă așteptăm cu drag!

Poate fi ultima ocazie de întâlnire cu jucătorii preferați până în septembrie.

Hai BC Mureș! 

...

Clasament LNBM


1 CSU Asesoft Ploiesti   0
2 BC Timba Timisoara   0
3 Gaz Metan Medias   0
4 BC Timisoara   0
5 Steaua CSM Eximbank Bucuresti   0
6 CS Energia Targu Jiu   0
7 SCM Craiova   0
8 BCM U Pitesti   0

Meciul următor


-
vs.
00/09/2014 ora
Arbitrii:

Linkuri