Bilete și abonamente sezonul 2017/18

BC Mureș pune la dispoziția suporterilor abonamentele pentru sezonul competițional 2017-2018, care vor cuprinde meciurile din tot sezonul (regulat + faza a doua + play-off/play-out) precum și meciul din Cupa României.

Abonament Preț
Abonament întreg 120 lei
Abonament pensionari, studenţi 80 lei
Copii 10-18 ani 50 lei
Abonament părinte + 1 copil 150 lei
Abonament părinte + 2 copii 175 lei
Abonament tata, mama și copilul 220 lei
Abonament tata, mama + 2 copii 250 lei

Copiii până la 10 ani au gratuitate fără loc.

Totodată cine vrea poate să ajute echipa cumpărând unul dintre abonamentele următoare:

Abonament Bronz 500 lei
Abonament Silver 1000 lei
Abonament Gold 1500 lei
Abonament Platină 2000 lei

Abonament BRONZ– un poster dedicat + o minge de baschet semnată, Abonament SILVER – un tricou de susţinător + o cană BC Mureş, Abonament GOLD – un echipament original + o cană BC Mureş + fular BC Mureş, Abonament PLATINIUM - un echipament original + o cană BC Mureş + fular BC Mureş.
În cazul în care sunt unele firme interesate de aceste tipuri de abonamente, avem posibilitatea de a oferi şi spaţiu pentru publicitate în timpul meciurilor, astfel: Abonament BRONZ – pachet promoţional + banner afişat la două meciuri de pe teren propriu, Abonament SILVER – pachet promoţional + banner afişat la trei meciuri de pe teren propriu, Abonament GOLD – pachet promoţional + banner afişat la patru meciuri de pe teren propriu, Abonament PLATINIUM - pachet promoţional + banner afişat la șase meciuri de pe teren propriu.

IMPORTANT!
Pentru achiziţionarea abonamentului veţi avea nevoie de următoarele: copie de pe cartea de identitate/buletin (pentru copii, certificatul de naştere).

Abonații din anii anteriori au întâietate la locurile rezervate.
Preţul biletelor pentru meciurile din campionatul intern, sezonul regulat vor rămâne la 10 lei.

Vânzarea abonamentelor: în fiecare zi de luni până joi – între orele 13.00 – 15.00 începând cu data de 05.09.2016. Vă rugăm să respectaţi programul în vederea achiziționării abonamentelor.

Give me five! – pentru suporterii foarte fideli!
Cine vine cu abonamentele nominale din ultimele cinci sezoane va primii în cadou un T(iger)-shirt cu noua(!) siglă a clubului!